Os med den gode gammeldags service

Telte 3

camping 2 1

slide 61

INACA – kvalitets fortelte til yders fornuftige priser!
Inaca har gennem 40 år arbejdet på at skabe et kvalitetsprodukt, som vores kunder kan nyde optimalt i deres fritid. Hos Inaca ved vi, hvor stor betydning den ekstra plads, som vores fortelte giver, har for dem, som nyder campinglivet. Derfor bestræber vi os på, med udgangspunkt i alle de høstede erfaringer, at finde frem til enkle og praktiske løsninger.
se mere ]

slide 81 1

Den velkendte Isabella
Alt hvad du har brug for, om det er til stand- eller rejsecamping, til alle sæsoner, er der et Isabella til dig. kvalitetskollektion – afprøvet og testet i mere end 55 år er rig på variation og med fokus på matchende tilbehør. Et komplet sortiment, hvor stort know-how, en kombination af innovativt design og fokus på detaljen, fuldender dit udendørs leverum. Ligemeget, hvor du camperer vil du altid føle dig hjemme i dit Isabella fortelt! 
[ se mere ]

Telta Banner

Telta luftfortelte
Modellerne fås til både campingvogne og autocampere med en række unikke detaljer.Enkelhed og funktionalitet har været i højsædet i vores design mens vi udviklede vores nye serie af fortelte. Med dette i tankerne har vi tilstræbt efter at forbedre alle de grundlæggende funktioner der oftest overses samt fjerne de unødvendige dele. De fleste af vores fortelte deler samme funktionelle detaljer mens den største forskel mellem dem er størrelserne, formen og frontpanelets konstruktion
[ se mere ]