Os med den gode gammeldags service

Telte 3

camping 2 1

slide 61

INACA – kvalitets fortelte til yders fornuftige priser!
Inaca har gennem 40 år arbejdet på at skabe et kvalitetsprodukt, som vores kunder kan nyde optimalt i deres fritid. Hos Inaca ved vi, hvor stor betydning den ekstra plads, som vores fortelte giver, har for dem, som nyder campinglivet. Derfor bestræber vi os på, med udgangspunkt i alle de høstede erfaringer, at finde frem til enkle og praktiske løsninger.
se mere ]

slide 81 1

Den velkendte Isabella
Alt hvad du har brug for, om det er til stand- eller rejsecamping, til alle sæsoner, er der et Isabella til dig. kvalitetskollektion – afprøvet og testet i mere end 55 år er rig på variation og med fokus på matchende tilbehør. Et komplet sortiment, hvor stort know-how, en kombination af innovativt design og fokus på detaljen, fuldender dit udendørs leverum. Ligemeget, hvor du camperer vil du altid føle dig hjemme i dit Isabella fortelt! 
[ se mere ]

kampa

Kampa Dometic
Kampa Dometic har med sine rejsefortelte revolutioneret måden at campere på. På de fleste modeller er alu- og stålstængerne skiftet ud med luft.

Traditionelle stænger er erstattet med stærke højtryks-oppustelige luftkanaler, der altid er fastgjort til forteltet, hvilket gør teltet utrolig nemt at sætte op, og mindst lige så nemt at tage ned.
se mere ]

Telta til forside A

Telta

Med over 40 års erfaring i fortelte herunder design, produktion og salg af de første oppustelige fortelte til campingvogne som sælges på markedet. Vi har skabt en ny serie af oppustelige fortelte.

Modellerne fås til både campingvogne og autocampere.se mere ]