Åbningstider: Mandag - fredag: 9.00 - 17.00   -  Lørdag og søndag: Lukket

Vi holder juleferie fra den 18. december til og med den

10. januar 2021. Begge dage inklusive.

 

logo361

 


"
Os med den gode gammeldags service"

Image

INACA - kvalitets fortelte til yders fornuftige priser!
Inaca har gennem 40 år arbejdet på at skabe et kvalitetsprodukt, som vores kunder kan nyde optimalt i deres fritid. Hos Inaca ved vi, hvor stor betydning den ekstra plads, som vores fortelte giver, har for dem, som nyder campinglivet. Derfor bestræber vi os på, med udgangspunkt i alle de høstede erfaringer, at finde frem til enkle og praktiske løsninger.
[ se mere ]

Image

Alt hvad du har brug for, om det er til stand- eller rejsecamping, til alle sæsoner, er der et Isabella til dig. Den velkendte Isabella kvalitetskollektion – afprøvet og testet i mere end 55 år er rig på variation og med fokus på matchende tilbehør. Et komplet sortiment, hvor stort know-how, en kombination af innovativt design og fokus på detaljen, fuldender dit udendørs leverum. Ligemeget, hvor du camperer vil du altid føle dig hjemme i dit Isabella fortelt! 
se mere ]

Image

En campingferie tilbragt i harmoni, fællesskab og i hyggeligt samvær med dine børn giver fornyet energi. Og hvor tilbringes den bedre end i forteltet...Forteltet er dagligstue og spisestue, opbevaringssted og mødested – alt dette på én gang. Det stiller krav til kvalitet og funktionalitet – to ting Ventura kan stå inde for – tilmed til en fornuftig pris.
[ se mere ]

Image

Ingen har mere erfaring med letvægtsfortelte end Kampa. Skaberen af Kampasortimentet har æren for de første letvægtsfortelte i Storbritannien og for mange af de designs, der findes på markedet i hele Europa i dag. Vi ved, at forteltet er en vigtig udvidelse af din campingvogn, og at du ønsker den samme kvalitet, det samme design og den samme brugervenlighed, som du oplever med din campingvogn. Du ønsker et fortelt, som du vil være stolt af at sætte på din campingvogn, og som giver førsteklasses indkvartering på stedet, men som stadig er blandt de fortelte, der er nemmest at sætte op og pakke sammen, og samtidig strukturelt er blandt de sikreste. Med vores seneste produktinnovation får du de nyeste forbedringer for at sikre, at Kampa-fortelte stadig er et skridt foran. Vores bedst sælgende fortelte udvikles hele tiden for at sikre, at de kan tilbyde det bedste inden for design, materialer og funktion, og at de forbliver blandt de allerbedste fortelte, der findes. Alle Kampa-letvægtsfortelte har indsyede trykpuder, der skaber en forsegling mellem forteltet og campingvognen. Dette kan yderligere forbedres ved at bruge ekstraudstyr i form af trykstænger og det innovative nye Limpet-system, der fastgør det bageste af forteltet til din campingvogn. Teltene er lavet af flotte, stærke materialer – vi opfordrer dig til at “mærke forskellen”. Alle fortelte leveres med et understykke, justerbare pløkstropper, pløkker, vejledning og en stor opbevaringstaske, som du let kan pakke forteltet sammen i. I 2017 har vi flere nye fortelte. Se nærmere på vores to Classic AIR Expert-modeller. Det er svært at se, at de er oppustelige – de ligner og føles som et klassisk fortelt med et klassisk materiale, men er nemme og sikre med Kampas system med ét oppustningspunkt. For de, der har brug for mere plads, har vi det helt nye Rally AIR Pro Plus. Dette fortelt har et integreret anneks og kan bestilles som højre- eller venstrehåndsversion. Vores nye flagskibsmodel, Frontier AIR Pro, er vores største fortelt nogensinde, alligevel er det let at pumpe op, ligesom vores andre AIRmodeller.
[ se mere ]