Fusion 300 – Sæsontelt fra INACA

Os med den gode gammeldags service

Fusion 300 – Sæsontelt fra INACA

Fusion er et fortelt med et nyt design og farvesammensætning. Fremstillet udelukkende af PVC-materiale, som giver det en stor modstandsdygtighed over for vejret og gør det nemt at rengøre. Frontpanelet er opdelt i 2/3 aftagelige paneler, siderne er aftagelige og foldevinduerne er udstyret med myggenet. Alle vinduerne har rullegardiner.

Pris fra kun kr. 12.098,- Klik for at se prisliste

Stela 250 / 300 / 350 robust telt fra INACA

Os med den gode gammeldags service

Stela 250 / 300 / 350 robust telt fra INACA

Forteltet findes i tre forskellige dybder: 250 cm, 300 cm og den helt dybe på 350 cm. Det er et meget attraktivt fortelt med en glimrende ligevægt og med et afbalanceret smukt udformet design, der giver en elegant kombination af farverne lys grå og sølv. Vores endelige mål er at fremstille et enestående produkt på campingmarkedet, Stella tilbyder en fin balance imellem det omgivende niveau af lys og plads og komfort. Der er skodder for alle vinduer, så man kan lukke helt af. Fronten har tre/fire vinduespartier og en/to aftagelige døre, som kan placeres lige hvor man synes det passer bedst. Dette er en kæmpe fordel, i forhold til at indrette teltet, med møbler osv. Hvert gavlstykke i forteltet har en dør og et vindue, der kan rulles ned med indbygget myggenet. Modellerne 300/350 har også et indbygget vindue i gavlen. Et superflot kvalitetstelt!

Pris fra kun kr. 15.798,- Klik for at se prisliste

Fjord 300 Silver – Sæsontelt fra INACA

Os med den gode gammeldags service

Fjord 300 Silver – Sæsontelt fra INACA

Fjord er et meget komplet fortelt fremstillet af førsteklasses akrylmaterialer og har et tag i gråt Ten-Cate materiale. Dets dybde er på 300 cm og teltets høje kvalitet gør det til et fremragende fortelt. Fronten kan tages af i to dele og er udstyret med to døre og to/fire vinduer. Hvert af forteltets gavle har en dør og et vindue. Græskanten er på indersiden af teltet. Et superflot kvalitetstelt!

Pris fra kun kr. 13.798,- Klik for at se prisliste

Sintra 250 – Sæsontelt fra INACA

Os med den gode gammeldags service

Sintra 250 – Sæsontelt fra INACA

Sintra 250 er et fortelt med en kombination af styrke og funktionalitet, som har et moderne design. Forteltet er fremstillet i PVC polyester, et materiale, som giver det en optimal vejrbestandighed, og som gør det nemt at gøre det rent. Det leveres med en dybde på 250 cm. Forsiden kan tages af i 2 dele og forteltets sidepaneler kan afmonteres og rullevinduerne er udstyret med indbygget myggenet.

Pris fra kun kr. 8.498,- Klik for at se prisliste

Puigmal 250 – Vintertelt fra INACA

Os med den gode gammeldags service

Puigmal 250 – Vintertelt fra INACA

Robust og kompakt vinterfortelt med forstærket struktur. Kan tilpasses campingvogne med mindst 2,65 m lige skinne. Det kan tilpasses enhver campingvogn som har en højde mellem 2,30 m og 2,50 m. Teltet er forsynet med myggenet i den ene gavl. Begge gavle er forsynet med dør. Frontstykket har 2 store vinduer som kan lukkes helt til. Teltet er nemt at slå op og det frembyder et optimalt forhold mellem rummelighed og funktionalitet.

Pris fra kun kr. 9.098,- Klik for at se prisliste

Os med den gode gammeldags service

Alpes 320/380/420 – Vintertelt fra INACA

Alpes fås i 3 størrelse 3,2 m, 3,8 m og 4,2 m. Teltet har fladt loft og dobbelt taghældning og forstærket struktur. Meget solidt og fantastisk flot. Denne model er universel og kan tilpasses enhver campingvogn. Det er nødvendigt, at din campingvogn har hhv 3,2 m – 3,8 m eller 4,2 m lige skinne, så teltet kan sidde ordentligt.Man kan vælge mellem PVA Polyester eller Akryl.Et meget slidstærkt telt. Hvert gavlstykke er forsynet med en dør og et vindue. Der er lyn ned skodder på alle vinduer.

Pris fra kun kr. 13.098,- Klik for at se prisliste

Galileo 250s/270s – Sæsontelt fra INACA

Os med den gode gammeldags service

Galileo 250s/270s – Sæsontelt fra INACA

Galileo-modellen findes nu i 250 cm og 270 cm dybde og er udelukkende fremstillet af PVC polyester. Det er et praktisk fortelt, der tilbyder fleksibilitet ved anbringelsen af hoveddøren og vinduerne. Denne funktion, kombineret med de integrerede vinduestildækninger og ventilationsåbninger gør, at dette fortelt adskiller sig fra de konkurrerende produkter. Frontpanelet kan tages af i to/tre dele og har en/to døre og indbyggende vinduer med tildækninger. Sidepanelerne kan ligeledes tages af. De har hver en dør og et rul ned vindue med myggenet og tildækning.

Pris fra kun kr. 10.598,- Klik for at se prisliste