Åbningstider: Mandag - fredag: 9.00 - 17.00   -  Søn- og helligdage: 10.00 - 15.00 

 

På søn- og helligdage har vi desværre ikke mulighed for at svare på telefonen.

 

logo361

 


"
Os med den gode gammeldags service"

Inaca * | Storstrøms Camping Service

Stela 250 / 300 / 350 Helårsteltet fra INACA

Forteltet findes i tre forskellige dybder: 250 cm, 300 cm og den helt dybe på 350 cm. Det er et meget attraktivt fortelt med en glimrende ligevægt og med et afbalanceret smukt udformet design, der giver en elegant kombination af farverne lys grå og sølv. Vores endelige mål er at fremstille et enestående produkt på campingmarkedet, Stella tilbyder en fin balance imellem det omgivende niveau af lys og plads og komfort. Der er skodder for alle vinduer, så man kan lukke helt af. Fronten har tre/fire vinduespartier og en/to aftagelige døre, som kan placeres lige hvor man synes det passer bedst. Dette er en kæmpe fordel, i forhold til at indrette teltet, med møbler osv. Hvert gavlstykke i forteltet har en dør og et vindue, der kan rulles ned med indbygget myggenet. Modellerne 300/350 har også et indbygget vindue i gavlen. Et superflot kvalitetstelt!

Pris fra kun kr. 12.998,- Klik for at se prisliste

spec * | Storstrøms Camping Service

Fjord * | Storstrøms Camping Service

Fjord 300 Silver - Sæsontelt fra INACA

Fjord er et meget komplet fortelt fremstillet af førsteklasses akrylmaterialer og har et tag i gråt Ten-Cate materiale. Dets dybde er på 300 cm og teltets høje kvalitet gør det til et fremragende fortelt. Fronten kan tages af i to dele og er udstyret med to døre og to/fire vinduer. Hvert af forteltets gavle har en dør og et vindue. Græskanten er på indersiden af teltet. Et superflot kvalitetstelt! NB! FÅS OGSÅ I AZUR BLÅ!!!

Pris fra kun kr. 10.278,- Klik for at se prisliste

Fjord_1 * | Storstrøms Camping Service

Fusion_A * | Storstrøms Camping Service

Fusion 300 - Sæsontelt fra INACA

Fusion er et fortelt med et nyt design og farvesammensætning. Fremstillet udelukkende af PVC-materiale, som giver det en stor modstandsdygtighed over for vejret og gør det nemt at rengøre. Frontpanelet er opdelt i 2/3 aftagelige paneler, siderne er aftagelige og foldevinduerne er udstyret med myggenet. Alle vinduerne har rullegardiner.

Pris fra kun kr. 9.598,- Klik for at se prisliste

Skema_telt_Fusion * | Storstrøms Camping Service

Galileo_270s * | Storstrøms Camping Service

Galileo 250s/270s - Sæsontelt fra INACA

Galileo-modellen findes nu i 250 cm og 270 cm dybde og er udelukkende fremstillet af PVC polyester. Det er et praktisk fortelt, der tilbyder fleksibilitet ved anbringelsen af hoveddøren og vinduerne. Denne funktion, kombineret med de integrerede vinduestildækninger og ventilationsåbninger gør, at dette fortelt adskiller sig fra de konkurrerende produkter. Frontpanelet kan tages af i to/tre dele og har en/to døre og indbyggende vinduer med tildækninger. Sidepanelerne kan ligeledes tages af. De har hver en dør og et rul ned vindue med myggenet og tildækning.

Pris fra kun kr. 8.098,- Klik for at se prisliste

Skema_telt_Galileo * | Storstrøms Camping Service

Sintra * | Storstrøms Camping Service

Sintra 250 - Sæsontelt fra INACA

Sintra 250 er et fortelt med en kombination af styrke og funktionalitet, som har et moderne design. Forteltet er fremstillet i PVC polyester, et materiale, som giver det en optimal vejrbestandighed, og som gør det nemt at gøre det rent. Det leveres med en dybde på 250 cm. Forsiden kan tages af i 2 dele og forteltets sidepaneler kan afmonteres og rullevinduerne er udstyret med indbygget myggenet.

Pris fra kun kr. 6.598,- Klik for at se prisliste

Skema_telt_Sintra * | Storstrøms Camping Service